GRATIS QUICKSCAN AANVRAGEN.

Wil jij meer winst, omzet, nieuwe klanten en naamsbekendheid? Ik laat je alle kansen zien met de gratis Quickscan. Waar wacht je nog op?

Direct een Gratis Quickscan
aanvragen:

Gratis advies over je digitale marketing

VEELGESTELDE VRAGEN

Met de Quickscan bekijken en beoordelen wij jouw huidige online marketing inzet. Maak je bijvoorbeeld al gebruik van Google Ads? Dan kijken we of alles goed is ingesteld en of alle kansen worden benut. Hierbij moet je denken aan de campagne instellingen, gebruikte en uitgesloten zoekwoorden, advertenties en landingspagina’s etc. De Quickscan is dus een nul-meting.

Ja, de Quickscan is helemaal gratis! Zonder enige verplichting om samen met CNVRT te werken. Het doel is om jouw bewust te maken van jouw online kansen!

Ook als je nog geen gebruik maakt van online marketing is de Quickscan voor jouw bruikbaar! De Quickscan zal er dan wel iets anders uitzien, in plaats van een Quickscan zal er eerst een kennismakingsgesprek gepland worden. Tijdens dit gesprek gaan we kijken wat je online ambities en kansen zijn en wat we voor elkaar daarin kunnen betekenen.

De Quickscan is een semi-maatwerk scan. Om een zo passend mogelijk advies te kunnen geven hebben we informatie nodig. Na het invullen van het contactformulier  bijvoorbeeld waar loop je tegenaan? Heb je een onderbuik gevoel dat Google Ads iets voor je kan zijn? Mocht je al een Google Ads account hebben dan zullen we een koppelingsverzoek sturen zodat we het account kunnen beoordelen. Wij zullen je nooit naar de inloggegevens vragen!

Er is geen verplichting! De insteek van de gratis quickscan is om jou duidelijk te maken waar jouw online kansen liggen. Mocht je na de gratis Quickscan de samenwerking aangaan, dan zal je een offerte ontvangen die gebaseerd is op de gratis Quickscan!